Avatar, The Game

Ubisoft a lansat la sfârşitul anului trecut Avatar: The Game, un joc video bazat pe povestea peliculei lui James Cameron. Experienţa utilizatorilor pe planeta Pandora este disponibilă în variantă pentru PC, X-Box, Playstation 3, PSP şi Nintendo Wii, iar preţul minim este de 130RON în varianta pentru PC.

De cele mai multe ori, odată cu un film de box-office este lansat şi un joc video prin care împătimiţii să retrăiască şi personalizeze experienţa cinematografică. La începutul lui decembrie, dezvoltatorul francez de jocuri video, Ubisoft Entertainment, a lansat, inclusiv în România, jocul Avatar .

Avatar Game oferă posibilitatea de a juca fie de partea oamenilor din armata terestră, fie de cea a Na’vilor, civilizaţia de pe planeta Pandora, într-un ritm alert, cu numeroase vehicule disponibile, abilităţi şi peste 60 de echipamente şi arme caracteristice fiecărei specii. Acţiunea jocului este diferită de cea a filmului, dar păstrează indeea principală.

Una din noutăţile Avatar Game este posibilitatea de a fi jucat în format 3D stereoscopic. Avatar Game este disponibil în România în variantă pentru PC, Playstation 3, Xbox 360, PSP şi Nintendo Wii cu preţuri de la 130 RON. (Buna gluma asta..cati din voi va cumparati jocuri originale? )

Cel mai aşteptat film al anului 2009, Avatar, a avut încasări de peste un miliard de dolari în primele trei săptămâni de difuzare.(Mie nu mi-a placut..adica ma asteptam la ceva mai bun..dupa atata reclama..injurati-ma)

Merita incercat..parerea mea..

sursa: http://www.money.ro

Reclame

~ de Habarnist pe Ianuarie 17, 2010.

4 răspunsuri to “Avatar, The Game”

  1. da, fac ..scuze de intarziere. Te astept la mine pe blogsa-mi spui cu ce nume vrei sa te pun.La mine ajunge Cristi Shady …

  2. Recommended System Requirements: Processor : Intel Core 2 Duo Family / AMD Athlon™ 64 X2 5200+ or better Video Card : 512 MB DirectX 10.0-compliant video card or DirectX 9.0-compliant card with Shader Model 3.0 or higher support. (**See Supported List) Memory : 2 GB 😀

  3. te-am adaugat si eu 😀

  4. am dwl si eu jocul..nu imi merge..pana la 5200+ mai am de crescut 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: