Un fleac,i-am ciuruit!

Aseara am asistat la doua petreceri…cea a PSD-ului,in frunte cu Mircea Geoana, care afirmau ca ei sunt castigatorii si cea a Partidului Democrat in care Traian Basescu flutura steagul si ne ”linistea” ca ei sunt castigatorii si sa nu mai credem in emisiunile televizate care manipuleaza populatia.

Pe scările de la sediu, cu câteva minute înainte de speech-ul lui Băsescu, Adrian Videanu şi Radu Berceanu erau extrem de optimişti. „Câştigăm sigur!”, le spuneau aceştia celor dornici să le strângă mâna şi să-i pupe. De altfel, pe chipul mai tuturor pedeliştilor de rând se citea un mare semn de întrebare, confruntaţi pe sms-uri sau din vorbă în vorbă cu datele care veneau dinspre televiziuni.

Poporul s-a dezlănţuit în momentul în care Traian Băsescu s-a urcat pe scenă. Zeci de steaguri tricolore, portocalii sau galbene au început să fluture, iar vocile suporterilor să strige un singur lucru: „Băsescu, Băsescu!”. Iar preşedintele le-a spus ce vroiau să audă: „Am învins!”.

Mircea Geoană şi-a început discursul de învingător. Din când în când era întrerupt de aplauzele şi scandările asistenţei care striga „Am învins!” sau „A căzut Băsescu!” sau „A picat marinarul!”. Mihaela Geoană a plâns de două ori. O dată la aflarea rezultatului exit-poll-ului, a doua oară când soţul ei i-a spus „Mihaela, îţi mulţumesc, dragostea mea!”, apoi i-a sărutat mâna. S-a îndreptat apoi către copii, iar la final şi-a făcut cruce.

Victor Ponta a subliniat că „sistemul de fraudare şi de furt” al PD-L a „funcţionat mai bine”. „Ştiam că ne batem cu ei. Trebuia să câştigăm la zece procente ca să ne batem cu ei, dar nu am câştigat la zece, probabil am câştigat doar la trei-patru. Şi atunci sistemul lor de frauda a functionat mai bine„, a spus purtătorul de cuvânt al lui Mircea Geoană.

Întrebat dacă şi PSD a avut un sistem de fraudare în condiţiile în care afirmă că sistemul PD-L a fost „unul mai bun”, Ponta a refuzat să răspundă.

Un lucru e clar..timp de cateva ore Romania a avut 2 presedinti.. ,unul rrrrarait si altul care nu poate  sa-si sincronizeze ochii atunci cand isi intoarce capul.

Reclame

~ de Habarnist pe decembrie 7, 2009.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: