”Pumnii ei minte nu are…”

Saptamana asta m-am uitat la emisiunea lui Dan Capatos,emisiunea in care sunt invitate toate ‘vedetele’ din Romanica noastra,toate fetele tunate care vor sa iasa in evidenta dar pe care nu le ajuta cerebelul.Ce iti pot dori mai mult decat sa ajungi asistenta la vreo emisiune,sa prezinti meteo sau sa arati oamenilor ce operatie de marire ai mai facut…?!

Saptamana aceasta a fost invitata Nikita.Un nou scandal…Aceasta fiinta care se crede vedeta,care este bolnava psihic,se lauda ca are fani,ca este iubita de toata lumea…a deschis iar gura ei sloboda.Acum tineti-va tare ca urmeaza interventia Nikitei:

„Nesimţito ce eşti, ai venit la botezul fiicei mele ca să mănânci, săraco! Cine eşti tu făi fandosito că nu te primeşte nimeni la nicio emisiune, făi sărăcio care ţi-a tras-o Dan Diaconescu, lăturo ce eşti, curvă prefăcută!”, a strigat Nikita.”A vrut să îi facă sex oral la naşu’ lu’ fata mea. Da,da, lu’ Bercea Mondialu!”

V-a placut nu?… 

Reclame

~ de Habarnist pe decembrie 6, 2009.

Un răspuns to “”Pumnii ei minte nu are…””

  1. in caz k nu e clar ink…cuv „vedeta” a prins alt inteles la noi in tara..cica esti cool dak faci scandal sau scoti o tzatza afara te baga lumea in seama…
    cel mai absurd mi se pare faza cu devenitu vedeta pe spatele altora..cum a fost faza cu mutu si tipele alea 2…ce mai vedete erau ele domne k au aparut in ziar langa ala.. lume de r*hat:D

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: