Cele mai ciudate şi mai ridicole legi promulgate vreodată

Astazi am vrut sa caut niste legi p google .Si uitati ce am gasit:

Cele mai ciudate şi mai ridicole legi promulgate vreodată:

În Marea Britanie, este permis să îţi baţi soţia doar până în ora 21 şi dacă nu îi deranjează pe vecini. Este, de asemenea, ilegal să mori în oricare dintre cele două Camere ale Parlamentului sau să transporţi în taxi câini turbaţi sau cadavre. În statul american Florida, femeile necăsătorite care sar cu paraşuta în zi de duminică sunt pasibile de închisoare, în timp ce femeile din statul Vermont îşi pot pune proteză dentară doar cu acordul soţilor.

Nici statul Illinois nu se lasă mai prejos – în oraşul Zion este ilegal să oferi un trabuc animalului tău de casă. Iar pompierii din oraşul Saint Louis, statul Missouri, nu au voie să salveze femei, dacă acestea poartă cămăşi de noapte. O lege promulgată în statul Iowa interzice cailor să mănânce un hidrant. În statul Arizona, vânatul cămilelor este ilegal. Guma de mestecat este interzisă în Singapore, în timp ce şoferii care conduc în stare de ebrietate în San Salvador riscă să fie aduşi în faţa plutonului de execuţie. Accesul la Internet este pasibil cu închisoarea în Myanmar.

În Danemarca este interzis să porneşti motorul maşinii fără să fi verificat mai întâi dacă există copii care dorm sub vehicul. Potrivit publicaţiei australiene, unele legi au dispărut, de-a lungul anilor. Benzile desenate cu Donald Duck au fost, la un moment dat, interzise în Finlanda, pentru că simpaticul personaj nu purta niciodată pantaloni, iar în România, Mickey Mouse a fost „pus la colţ”, în urmă cu câteva decenii, pentru că autorităţile se temeau ca nu cumva uriaşul şoarece să îi sperie pe copii.

Deci cum frate sa interzici unui cal sa manance un hidrant sau sa fie ilegal să oferi un trabuc animalului tău de casă…da un chiştoc ai voie?Fiecare cu placerile lui…

Dar sa nu ai voie să transporţi în masina câini turbaţi..eu mereu il plimb pe Konu

Daca ati gasit si voi din intamplare alte legi care v-au atras atentia,nu ezitati sa lasati un comentariu.

Anunțuri

~ de Habarnist pe Noiembrie 21, 2009.

Un răspuns to “Cele mai ciudate şi mai ridicole legi promulgate vreodată”

  1. Ba , eu nu sunt caine , sunt doar turbat.
    * In Anglia un barbat poate sa urineze in public, cu doua conditii: sa o faca pe roata din spate a masinii sale si sa tina mana dreapta pe vehicul.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: